Försäljning

Försäljning

En totalleverantör av lyftutrustning.

Vi ser till att ni får rätt produkt och lösning för ert ändamål.

Allt för att lyfta och hantera stora som små laster med säkerheten i fokus.

Vi kan lyftutrustning.

Lyftutrustning

Vi erbjuder försäljning av all form av industriell lyftutrustning så som Traverser, Svängkranar, Lättraversystem, Pelarsvängkranar, Lintelfrar, Kättingtelfrar, Väggsvängkranar, Portalkranar, Lyftredskap, Lyftok, Tillbehör, Reservdelar m.m.

Se mer under Produkter

Med en bred erfarenhet ser vi till så att ni får rätt produkt och lösning för ert ändamål.

Tillverkning & Montage

Önskar ni en kranbana eller ett komplett traverssystem ombesörjer vi givetvis detta. Med våra konstruktörer samt tillverkningspartner får ni kompletta lösningar allt beräknat och tillverkat enligt EN 1090 och med full dokumentation.

Med erfarna tekniker och kompletta servicebilar har vi allt som behövs för att montera era traverssystem. Totalentreprenad är något vi gärna står för.

Speciallösningar & Montering

Är ni ute efter något som inte finns i standard katalogen? Då har ni kommit rätt. Tack vare vår breda erfarenhet och stora kompetens kan vi ombesörja speciallösningar enligt era önskemål. Allt enligt gällande regelverk med full dokumentation

Behöver ni någon form av modernisering fixar vi det.  Vi ombesörjer både El-modernisering och Mek- modernisering. Allt med full dokumentation.

Reservdelar & Tillbehör

Genom ett brett kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda försäljning av reservdelar till alla på marknaden förekommande fabrikat.

Vi säljer även tillbehör så som Radiostyrningar, Lyftredskap, Styrsystem, Kablage, Motorer, Växellådor, Fallskyddsutrustning och mycket mer.

Allt som rör industriell lyftutrustning finner ni hos oss.

Coilgripare/ Coilok/ Coiltänger, C-krokar, Coilvändare, Vakumok.

Vi är sedan 2017 återförsäljare av lyftutrustning från Conte Metal Mec som bygger Coilgripare, C-krokar, Coilvändare, Vakumok m.m av hög kvalité. Kontakta oss för mer information.

Krokblock, krokar, krokspärrar, kättingsling, rundsling, vajerstropp, plåthandskar, lyftmagneter, kättingblock m.m

Sedan hösten 2019 saluför vi lyftredskap med lager i Ängelholm.

Vi jobbar med tillverkare från den Europeiska marknaden för att garantera högsta kvalité.

Vi skräddarsyr lyftsling, lyftok etc allt enligt era önskemål och givetvis levereras alla produkter med full dokumentation och certifikat.

Kontakta oss för mer information.

Begagnat:

Vi har en del begagnad lyftutrustning på lager så som telfrar, skensystem etc.

För aktuellt lager av begagnad lyftutrustning kontakta oss.

Leasa er nya lyftutrustning

Vi kan erbjuda leasingavtal vid nyinvestering av lyftutrustning.

På så sätt delas kostnaden fördelaktigt upp på önskat antal månader i stället för att få allt i en klumpsumma. Kontakta oss för mer info.