Om oss

Om Cranemech AB

Vi på Cranemech brinner för att hjälpa våra kunder och se till att deras lyftutrustning fungerar när den behövs.
Cranemech är ett väletablerat företag inom lyftbranschen med stor flexibilitet. Vi jobbar hårt för att leva upp till era önskemål. Med bred erfarenhetinom service, montage, reparationer, modernisering samt försäljning av industriell lyftutrustning från olika tillverkare ser vi till att ni får rätt tjänst/produkt.

Vi jobbar med alla på marknaden förekommande fabrikat och dess olika modeller.
Allt för att lyfta och hantera stora som små laster.
Cranemech grundades 1998.

Idag är vi 4 anställda med bred erfarenhet och en stark vilja att hjälpa er att lyckas med det säkra lyftet.
Vi utgår ifrån Ängelholm där kontor, verkstad och lager finns.

Cranemech har genom åren arbetat upp ett brett kontaktnät vad gäller på marknaden förekommande lyftutrustningar och kan således erbjuda reservdelar, tillbehör samt ny lyftutrustning till ett förmånligt pris.

Cranemch är givetvis ISO certifierade enl ISO 14001, ISO 9001 & OHASA 18001.
Våra tekniker har bland annat följande utbildningar: Traversförare, Lift, Truck, Heta Arbeten, Fallskydd m.m

Har ni frågor eller problem med någon form av lyftutrustning, tveka inte att höra av er till oss. Att lösa lyftproblem är en del av vår vardag!

Våra samarbetspartners

Conte Metal Mec srl

Februari 2017 inleddes ett samarbete med en Italiensk tillverkare av lyftredskap, Conte metal mec srl.
Vi är numera deras representant i Norden inom försäljning, service samt reparationer. Conte metal mec tillverkar bland annat C-krokar, Coilgripare, Coilvändare, Vakuumok med mera. Deras produkter håller hög kvalité med stål från Europa och däribland svenska SSAB.
Kontakta oss för produktinformation och pris.

IRC AB

Cranemech sammarbetar med IRC AB som tillhandahåller radiostyrningar till industriella aplikationer. Några av områden kan vara traverser, borriggar, spolbilar, gruvmaskiner och listan bara växer på de applikationer som deras produkter används på. Är ni på jakt efter en robust radiostyrning där snabb och bra service finns att tillgå är IRCs produkter något för er.
Kontakta oss för produktinformation och pris.

Lamet srl

Våren 2019 inleddes ett samarbete med den Italienska tillverkaren av lyftredskap och tillbehör, Lamet srl. De har ett brett sortiment i deras standardkatalog men de gör även kundanpassade lösningar. I deras välorganiserade verkstad tillhandahåller de allt från bearbetning till montering av högsta kvalité. Deras produkter är bland annat krokblock, krokar, krokspärrar, kättingsling, vajerstropp, plåthandskar, rundsling, kättingblock samt alla tillhörande komponenter.  Kontakta oss för produktinformation och pris.

Video

0